SneekermeerRun 9 mei 2021 gaat niet door!

SneekermeerRun van aanstaande zondag 9 mei opnieuw verplaatst vanwege coronamaatregelen

Helaas! Met dit nieuwsbericht moeten wij jullie als deelnemer aan de SneekermeerRun van aanstaande zondag 9 mei 2021 informeren dat het evenement opnieuw zal worden uitgesteld vanwege de op dit moment geldende coronamaatregelen.

In goed overleg met de gemeente zal er de komende weken worden gezocht naar een nieuwe alternatieve datum. De nieuwe datum voor dit evenement zal rond 1 mei 2021 bekend worden gemaakt via ons sociaal media kanaal, nieuwsbrief en https://sneekermeerrun.nl

Als organisatie zetten wij graag een goed, mooi en veilig evenement voor jullie op en dit kost de enige voorbereidingen. Dit is op dit moment helaas niet haalbaar omdat er door de gemeente geen vergunning mag worden afgegeven (evenementenverbod – corona).

Informatie voor ingeschreven deelnemers:

  • De inschrijving zal automatisch worden doorgeschoven naar de nieuwe datum. Als deelnemer ontvang je als eerste de nieuwsbrief met de nieuwste informatie.
  • Startbewijzen voor dit evenement worden per post toegestuurd, vergeet daarom niet je adres door te geven via https://sneekermeerrun.nl/adres-doorgeven/. Dit formulier blijft de komende tijd beschikbaar.

Heeft u ons direct nodig?

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Contact

Kantoor, post en magazijn

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 08:00 tot 22:00 uur.

Contactgegevens

KvK en BTW

© Copyright 2023 | Christiaan Valk