Night To Light Festival Franeker (09-10-2021) geannuleerd

Sint Annaparochie, zaterdag 24 april 2021

 

 

Locatie: Franeker en Sneek

Betreft: Night To Light Run op 9 oktober 2021 gaat door! Night To Light Festival (afterparty) 2021 geannuleerd.

 

 

Beste deelnemer en festivalbezoeker,

 

Inmiddels zitten we al meer dan een jaar in een vreselijke coronaperiode waarin vele beperkingen zijn en de maatregelen maar blijven schommelen over het open en sluiten van de horeca, evenementen etc.

 

Sinds oktober 2019 zijn we al veel in contact met de gemeente Waadhoeke over de Night To Light Run en het bijhorende festival oftewel de afterparty van maart 2020, oktober 2020 en inmiddels oktober 2021. Helaas komen wij momenteel niet verder in de voorbereidingen omdat de gemeente nog geen vergunning kan/mag afgeven. Samen met de gemeente kijken we verder naar alle mogelijkheden om het evenement later dit jaar binnen een aantal weken op te zetten.

 

Ondanks alles kijken wij positief vooruit om een sportevenement te organiseren in de buitenlucht voor jong en oud in het mooie centrum van Franeker. De Night To Light Run op 9 oktober 2021 gaat door! Medio juli, augustus en september 2021 zal worden gekeken naar de mogelijkheden en de op dat moment geldende maatregelen. Eén van de opties is het spreiden van deelnemers door het starten in meerdere startwaves. Hierover volgt eind juli een update met meer informatie in een nieuwsbrief voor alle deelnemers.

 

Helaas zijn wij het besluit moeten nemen het Night To Light Festival (afterparty) van 2021 te annuleren. Een evenement in een sporthal met ca. 2.000 bezoekers is op dit moment niet veilig en haalbaar. Ondanks de testevenementen die op dit moment worden gehouden willen wij de bezoeker niet verplichten tot het afnemen van een coronatest (op kosten van de bezoeker). Alle bezoekers die een ticket hebben gekocht voor het festival worden zo spoedig mogelijk terugbetaald, er zal géén inhouding (ticket fee) plaatsvinden op het ticketbedrag.

 

We gaan als organisatie snel aan de slag het festival in 2022 met een frisse start terug te laten komen met een mooie line-up en een leuk thema! Hierover volgt begin 2022 of eerder meer informatie.

 

Nog even in het kort:

  • De Night To Light Run van 9 oktober 2021 gaat WEL door! Medio juli worden alle mogelijkheden bekeken over het eventueel starten in meerder startwaves. Hierover volgt later meer informatie. Actiecodes die zijn toegezonden aan de deelnemers van maart 2020 zijn nog geldig in de periode van 1 mei tot en met 20 mei. De codes komen hierna te vervallen.
  • Het Night To Light Festival van 9 oktober 2021 gaat NIET door. Alle bezoekers krijgen het ticketbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort.

 

Nieuwe locaties

De afgelopen maanden zijn we met verschillende gemeenten in gesprek gegaan om extra edities toe te voegen aan het unieke concept, één van de locaties waarmee we in gesprek zijn is de gemeente Sûdwest Fryslân (Sneek). Omdat evenementen op dit moment zijn verboden kan de aanvraag niet in behandeling worden genomen en is deze verdaagd tot het moment er weer meer mogelijk is. De datum van de editie in Sneek is gepland op 23 oktober 2021, dit evenement is nog onder voorbehoud.

 

Meer informatie over het evenement volgt juli 2021 in een nieuwsbrief.

 

Meer informatie: https://nighttolightrun.com/

 

Heeft u ons direct nodig?

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Contact

Kantoor, post en magazijn

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 08:00 tot 22:00 uur.

Contactgegevens

KvK en BTW

© Copyright 2023 | Christiaan Valk