Night To Light Run en Festival zijn terug!

Het gaat gebeuren! De Night To Light Run & het Night To Light Festival zijn terug!

 

Na een aantal pogingen in 2020 en 2021 die vanwege corona niet zijn doorgegaan, gaat het dan toch echt gebeuren! En hoe…! De Night To Light Run en het Night To Light Festival komen naar Franeker op zaterdag 15 oktober 2022 en Leeuwarden op vrijdag 23 december 2022 met een mooie en spectaculaire Night Run (hardlopen en wandelen) door de 2 centra met op het parcours muziek/entertainment, vuur- water-dansshows en spectaculaire lichtshows. Op zaterdag 15 oktober en vrijdag 23 december kun je tijdens het Night To Light Festival genieten van de beste hits van nu met de beste artiesten uit het hele land. Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan kun je op zaterdag 31 december knallend het jaar uit tijdens het New Years Eve Festival in Franeker!

 

Agenda evenementen 2022:

Zaterdag 15 oktober 2022

Night To Light Neon Run | Centrum Franeker | 19:00 – 21:00 uur

Night To Light Neon Festival | De Trije Franeker | 20:00 – 02:00 uur

 

Vrijdag 23 december 2022

Night To Light Christmas Run | Centrum Leeuwarden | 19:00 – 21:00 uur

Night To Light Christmas Festival | WTC EXPO Leeuwarden| 20:00 – 01:00 uur

 

Zaterdag 31 december 2022

Night To Light New Years Eve Festival | De Trije Franeker | 21:00 – 04:00 uur

 

Zaterdag 15 oktober 2022 – Night To Light Neon Run & Festival Franeker

Op zaterdag 15 oktober komt de Night To Light Run met het thema NEON naar Franeker met een afstand van 6.4 kilometer (4 mijl) door het mooie centrum met op het parcours verschillende entertainment, vuur- licht en watershows en nog veel meer. Een mooie route die hardlopend en wandelend kan worden afgelegd. Voor de hardlopers worden de tijden digitaal geregistreerd door Racetimer Europe met een chip in het startnummer. Als aandenken aan de Night To Light Run krijg je een unieke herinnering als je over de finish komt. Tickets zijn beschikbaar vanaf €17,50 euro. Kaartverkoop start op 1 maart 2022 om 12:00 uur.

 

Na afloop van de Night To Light Run kun je genieten op de leukste muziek van nu met de beste optredens van bekende artiesten en spectaculaire lichtshows in sporthal De Trije te Franeker van 20:00 tot 02:00 uur tijdens het Night To Light Neon Festival. De line-up zal binnenkort stapsgewijs bekend worden gemaakt via de social media kanalen en de website nightrun.frl. Ticketverkoop start op 1 maart 2022 om 12:00 uur.

 

Vrijdag 23 december 2022 – Night To Light Christmas Run & Festival – Leeuwarden

Op vrijdag 23 december 2022 komt de Night To Light Run met het thema Christmas naar Leeuwarden met een afstand van 6.4 kilometer (4 mijl) door het mooie centrum met op het parcours verschillende entertainment, vuur- licht en watershows en nog veel meer. Een mooie route die hardlopend en wandelend kan worden afgelegd. Voor de hardlopers worden de tijden digitaal geregistreerd door Racetimer Europe met een chip in het startnummer. Als aandenken aan de Night To Light Run krijg je een unieke herinnering als je over de finish komt. Tickets zijn beschikbaar vanaf €17,50 euro. Kaartverkoop start op 1 april 2022 om 12:00 uur.

 

Na afloop van de Night To Light Run kun je genieten op de leukste muziek van nu met de beste optredens van bekende artiesten en spectaculaire lichtshows in het WTC EXPO te Leeuwarden van 20:00 tot 01:00 uur tijdens het Night To Light Christmas Festival. De line-up zal binnenkort stapsgewijs bekend worden gemaakt via de social media kanalen en de website nightrun.frl. Ticketverkoop start op 1 april 2022 om 12:00 uur.

 

Zaterdag 31 december 2022 – New Years Eve Festival – Franeker

Het nieuwe jaar 2023 op een knallende wijze ingaan? Dan is het New Years Eve Festival op zaterdag 31 december van 21:00 tot 04:00 uur in sporthal de Trije in Franeker iets voor jou! Geniet van de beste hits met de beste artiesten uit het hele land en ga knallend het jaar 2023 in met een spectaculaire countdown show! De line-up zal binnenkort stapsgewijs bekend worden gemaakt via de social media kanalen en de website nightrun.frl. Ticketverkoop start op 25 april 2022 om 12:00 uur.

 

Update vergunningen en festival-locaties

  • De vergunningen zijn aangevraagd bij de gemeenten en in behandeling
  • De betreffende festival-locaties zijn geboekt- of staan in optie
  • Artiesten voor de festivals zijn geboekt, en we pakken groot uit!

Heeft u ons direct nodig?

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Contact

Kantoor, post en magazijn

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 08:00 tot 22:00 uur.

Contactgegevens

KvK en BTW

© Copyright 2021 | Christiaan Valk