Bedrijfsfeesten

YOUR EVENT – OUR JOB!
Laat alles zien wat je in je mars hebt om een mooi bedrijfsfeest neer te zetten!

Ben je dit jaar aan de beurt om het personeelsfeest te organiseren? Voor je collega’s of werknemers wil je natuurlijk de beste kwaliteit, voor de beste prijs? Maar bovenal: wil je zelf zonder zorgen een goed feest! Maak het jezelf gemakkelijk: laat jouw personeelsfeest organiseren ondersteunen door het team van Valk Event Productions.

 

Ga er maar aan staan: het organiseren van een personeelsfeest. Van idee tot organisatie, waar te beginnen?  Maar wat als je het personeelsfeest uitbesteedt? Wat als je jouw personeelsfeest laat organiseren door een organisatie die al jarenlang de leukste feesten organiseert?

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken, verhuren en organiseren van personeelsfeesten op maat. Van verlichte dansvloer, aankleding van de dj booth tot het matchen van uw favoriete muzieksmaak met de dj. Daarnaast hebben we ook all-in pakketten waarmee je direct bent voorzien van complete licht en geluid set met een passende dj. Daarnaast komen we vooraf met jullie in contact welke wensen jullie hebben qua muziek en zorgt onze huis dj er voor dat hij jullie favoriete platen aan elkaar mixed. En onze dj houdt wel van feestje dus loopt het een uurtje uit dan draait hij gewoon gezellig verder en dat allemaal als service van huis!

 

Heeft u ons direct nodig?
Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Contact

Kantoor, post en magazijn

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 08:00 tot 22:00 uur.

Contactgegevens

KvK en BTW

© Copyright 2023 | Christiaan Valk