Festivals

YOUR EVENT – OUR JOB!
Laat alles zien wat je in je mars hebt om een mooi festival neer te zetten!

 

Heerlijk dansen in het zand, genieten van de zon met een cocktail in je hand onder het genot van de beste zomerse muziek. Je bezoekers genieten van het geweldige mooie weer met vrienden bij het water of gaan compleet uit hun dak bij de door jouw ontworpen stage op pakkende beats. Het ultieme festival gevoel geef jij jouw gasten mee?

 

En juist daar denken wij nu het zelfde over! De laatste 2 decennia heeft een uniek concept en beleving bij festivals een snel vaart toegenomen die zijn weerga niet kent. Simpelweg een paar toffe artiesten neer zetten met een beukende geluid set is al lang niet meer voldoende. Jij wil jouw bezoekers echt een ervaring geven en daar kunnen wij je zeker bij helpen. Samen met onze technische wensen vertalen we je concept naar een licht plan die voldoet aan je grootste fantasie. Onmogelijk is bij ons dus geen woord! We gaan voor goud als het gaat om jouw concept de beste lichtshow te geven, en dat doen we door uitvoerig met jullie samen te werken in aanvang van het evenement.

Hoe gaan wij te werk?

 

We maken eerst met elkaar kennis onder het genot van een drankje, daarna zijn we een en al oor voor jou, jouw festival en je concept. Aan de hand hier van gaan we terug naar onze tekentafel en gaan we concepten voor jouw stage(s) bedenken. Heb je al een concept laten maken voor je stage geen probleem dan lezen we ons goed in en zorgen we dat we de beste apparatuur voor je reserveren. Maar als je stage concept nog bekend is tekenen we het helemaal voor je uit met de daarbij horende apparatuur.

 

Eenmaal helemaal gefinetuned bellen we je op voor een nieuwe afspraak om ons concept aan jou te presenteren. Als jullie net als ons er een warm gevoel van krijgen gaan we kijken hoe we het met jullie feedback nog net even naar een hoger niveau kunnen tillen. Als alles voldoet aan jullie wensen dan gaan we over op een realisatie plan, en ontvangen jullie precies van ons een timetable, productoverzicht, digitaal licht plan, digitale licht tekening en stage routing.

 

Omdat we echt benieuwd zijn naar jouw verhaal, concept en welke doelgroep je wilt bereiken hebben we geen kant en klare pakketten gemaakt. We gaan maatwerk voor je maken en dat hoeft niet altijd te gaan om mega bedragen. Wij werken namelijk vanuit passie en enthousiasme en dat zul je terug zien in onze betrokkenheid en prijzen! Geen uurtarief van €100 per uur, of beperking in kantoor tijden om over jouw festival te praten. Wij komen maken tijd wanneer het jou uitkomt, en met een kleiner budget gaan gewoon in creatieve oplossingen denken.

Heeft u ons direct nodig?
Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Contact

Kantoor, post en magazijn

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 08:00 tot 22:00 uur.

Contactgegevens

KvK en BTW

© Copyright 2023 | Christiaan Valk