Over ons

Valk Event Productions is gespecialiseerd in de verhuur van audio- licht- video en rigging faciliteiten voor evenementen, beurzen, concerten, tijdelijke binnen- en buiten installaties met daarnaast de professionele evenementen fotografie.

 

Sinds kort is Valk Event Productions ook gestart met het produceren van eigen evenementen op hoog niveau. Denk hierbij aan het realiseren van een plan, het samenstellen van de benodigde documenten, de voorbereiding vooraf, de op- en afbouw en het draaien van een complete show. Doordat wij alles in eigen beheer hebben en met veel leveranciers samenwerkingen houden we korte lijntjes zodat wij alles uit een evenement kunnen halen en de bezoeker een geweldige dag kan beleven.

 

Wij leveren graag een totaal pakket. Wij bespreken met u, als klant, wat u graag zou willen zien op uw productie. Doordat wij een totaalpakket leveren en met veel leveranciers samenwerken kunnen we complete eindproducten leveren, waar u als klant geen omkijken naar heeft en uw wensen centraal staan. Graag hopen we u in de toekomst te kunnen helpen met het verhuren van apparatuur en het leveren van onze diensten en service.

Heeft u ons direct nodig?
Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Contact

Kantoor, post en magazijn

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 08:00 tot 22:00 uur.

Contactgegevens

KvK en BTW

© Copyright 2023 | Christiaan Valk